Monday, 6 August 2012

Saya Masih Bangga ♥

Assalamualaikum . . .
Aku nak jeritjerit sikit malam nie . . 
Sebab kekalahan Lee Chong Wei tadi . . 
Sedih beb . . 
Tapi nak buad macam mana . . 
Bukan rezeki dia nak bawak balik pingat emas pertama . . 
Redha jer la . . 
Tapi apa pun . . 
Aku tetap bangga dengan kejayaan dia . . 
Dia dah buktikan yang dia boleh hadapinya . . 
Dia tetap HERO aku after my dad n my brother . . 

 dia nangis . . 
aku pun hampirhampir nak nangis tadi . . :'(


 tengok tu mata n muka dia merah :(

Apaapa pun . . 
Aku tetap akan sokong dia n atlet negara . . 
Sebab . .
Bagi aku . . 
Diaorang ni la DUTA KECIL Malaysia
yang akan bawak nama negara ke peringkat Antarabangsa . . :)


No comments:

Post a Comment