Sunday, 3 March 2013

Biar aku buat keputusan

Assalamualaikum .

Hati dah makin tawar sekarang nie . Aku x tahu sama ada sebab faktor lain atau aku dah start tawar hati . Aku dah buang semua yg negatif . Bila jadik mcm nie , apa yg aku buang semuanya dtg balik . Siapa yg perlu dipersalahkan ? Ke nak saling menyalahi antara satu sama lain . Sudahla . Byk hati yg perlu dijaga . 

Bukan senang nak jaga hati dua pihak kan ? Betulll . Aku dah penat nak layan . Aku dah taknak lalui benda yg sama . Aku mengaku . . Sebab asyik fikir tentang dia , aku terlupa utk memikirkan diri aku sendiri . Kali nie aku jujur . Sebelum semuanya terlambat .

Baik atau Buruk apa yg aku buat korang jangan ambik kisah . Pedulikan aku . Nak cakap aku bela sebelah pihak ja . Cakapla . Ade aku kisah ? ? ?  Tapi , tu bukan niat aku sebenarnya .

Apa yg aku rasakan sekarang nie , be with him lebih baik berbanding yg lain . Maksud aku bukan satu baik dan satu lagi x baik . Bukan mcm tu . Biarlah aku sendiri yg tahu . Sebab kita lagi tahu siapa diri kita . Allah ada bersama org2 yg sabar . . .

Betul kata org . Saat kita susah . X semua kwn2 ada kt sisi kita . Mcm tu jugak dgn aku . Kawan time senang memang ramai . Bila time mcm nie . Hampehhhhhhhhhhh ! ! ! ! Sorang pun x boleh pakai . Kalau ade pun , mungkin sorang dua jer . Sedih kan . . .

Benda yg paling aku x suka , bila aku start nangis . Kalau Miss A tu tahu aku nangis , kompem dia membebel panjang . Sebab aku dah cakap kt dia yg aku x nak nangis lagi dah . Hmmmm . . Maafkan akuuuuuuuuuuu . . .

    

No comments:

Post a Comment